Handy Home DHZ saniver bestaat 20 jaar

03/774.31.30

HANDY HOME DHZ SANIVER BV

KORTE GESCHIEDENIS:

Het verhaal van HANDY HOME dhz saniver begon in juli 2000, toen ‘Elsave Kruibeke’ werd overgenomen door Eric en Wych Haegeman. De onderneming werd vervolgens omgevormd tot ‘DHZ SANIVER bv’ en verplaatst naar de Molenstraat 195 in Kruibeke. Het doel was om klanten een betere prijs/kwaliteit-verhouding te bieden, en daarom sloot dhz saniver zich aan bij de aankoopgroepering ORGA, die later opging in de overkoepelende organisatie MENO.

De winkel van voor aanzicht.

HANDY HOME dhz saniver positioneert zich als een moderne doe-het-zelfzaak met een breed assortiment dhz-artikelen, gericht op de sanitaire wereld en met een focus op de juiste prijs/kwaliteit-verhouding. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van de juiste materialen en gereedschappen, waarbij de enorme technische kennis van het personeel als een belangrijke troef wordt beschouwd.

In april 2006 trad Kurt Van de Graaf toe tot het team. In 2014 onderging DHZ SANIVER een transformatie tot HANDY HOME dhz saniver. In slechts zes maanden werd het bedrijfsgebouw verdubbeld in volume en verscheen HANDY HOME dhz saniver in het straatbeeld. Tegelijkertijd werd het team uitgebreid met de komst van Stefanie Van Strydonck in 2013.

Ondertussen heeft het team nog verdere uitbreidingen ondergaan. Frederik Christiaens is het team vast komen versterken sinds 2020 en Britt Franken kwam erbij als jobstudent.

Het HANDY HOME dhz saniver team bestaat uit:

Eric Haegeman, de zaakvoerder
Stefanie Van Strydonck, floormanager
Kurt Van de Graaf, sales
Frederik Christiaens, sales
Britt Franken, jobstudent

Samen vormen wij een team dat zich inzet voor het succes en de tevredenheid van onze klanten.

Openingsuren

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:

zaterdag:
zondag/feestdagen:

8:00 – 18:00
8:00 – 18:00
8:00 – 18:00
8:00 – 18:00
8:00 – 18:00

8:00 – 17:00
gesloten

Contactgegevens